***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Борисов: Човек да няма телефон в днешно време, превърнахме се в държава на записите


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 26 май   

 

„ Целта е да се провали държавното управление. Всичко е доста близко да бъде формирано ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

„ То човек да няма телефон в днешно време, превърнахме се в страна на записите “.

„ Това е нерегламентирано. Незаконно. Това е нечистоплътие. Защото вместо да си приказваме за бюджета, по кое време ще довършим промените – ние си приказваме кой и по какъв начин записал “.

***

„ България има потребност от държавно управление. Всички сме на това мнение “.

„ Имаме обстановка, с която прокуратурата намерено декларира през устата на основния прокурор, че ще нападна Народно събрание, тъй като Народното събрание се пробва да лимитира безконтролността на основния прокурор “.

***

„ Има две пояснения за силите, които стоят за този акт - едното може да е, че има в действителност някакво задкулисие, което командва. Второто пояснение може да се крие в президента, който сега е титуляр на изпълнителната власт и в действителност той смени управленията на службите “.

***

Става въпрос за болшинството за назначение и освобождение на „ тримата огромни " в правосъдната власт. Тук обаче отрасловата комисия промени предлагането на вносител, с което се оферираше тези решения да се одобряват с болшинство не по-малко от 13 гласа, само че това болшинство да важи единствено за основния прокурор и бюджета, само че не и за ръководителите на Върховен касационен съд и Върховен административен съд.

***

Входната врата на къщата, в която е живеел Къро е съборена, сякаш през нея е минал тежък автомобил. Според общинския консултант Емил Лангенховен живеещите в квартала са разтърсени от случая. Такова всеобщо ликвидиране " не би трябвало да се случи поради равнището на сигурност в региона ", предава Cape Times.

***

Украйна и Русия оповестиха нощес за нови офанзиви с ракети и дронове, както и за поредност от детонации, съобщи ДПА.

***

Тази нощ съветските сили още веднъж подложиха на обстрел украинската столица Киев, оповестиха от гражданската и военна администрация на града, представена от Франс прес. Според информацията всички ракети са били прихванати и унищожени.

***

Руските градове Ростов и Краснодар, ситуирани на границата с Украйна, са били атакувани тази заран с дронове и ракети, оповестиха локалните управляващи, представени от 20minutos.

***

За първи път в своята политическа история Турция ще избира президент на втори тур. Ердоган не съумя да завоюва вота за първи път от началото на 21-годишната си политическа кариера.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР